Alle categorieën

WAAROM WIJ

Je bent hier : Home > WAAROM WIJ

Wie zijn wij?

CGE GROEP WUXI BOORGEREEDSCHAP FACTORY CO., LTD. werd opgericht in 1958 en is al meer dan een halve eeuw een toonaangevende staatsonderneming in de geotechnologische boor- en mijnexploratie-industrie met een goede kwaliteit en een rijke ervaring in China

123

We hebben ons gecommitteerd om betrouwbare producten aan onze klanten te leveren, bedankt voor onze goede kwaliteit en redelijke prijs, we zijn ook de strategische partner van Atlas Copco (Epiroc) op de Chinese vastelandmarkt sinds 2012.

XZ is een beroemd merk in de industrie van minerale exploratie in China.

20201201133738_28466

We zijn ISO、API-gecertificeerd, worden geëerd met een hightech onderneming door de provincie Jiangsu, de producten zijn geëxporteerd naar Korea, Noord-Korea, Russisch sprekende landen, Mongolië, India, Myanmar, Iran, Dubai, Zambia, Australië, Mexico, Chili, Peru al tientallen jaren...

De belangrijkste producten die we hebben vervaardigd, worden hieronder vermeld:

1. China nationale standaard producten voor het uitboren van boorsystemen

2. DCDMA-standaardproducten: A-, B-, N-, H-, Q-serie, T2, T6-serie geïmpregneerde diamantbit, PDC-bit, oppervlaktesetbit, boorstang, kernvatconstructie, overslag, waterwartel, takel, cirkelsleutel .. .

3. API standaard boorstang voor boorstang voor olie- en waterputten

4. apparatuur voor waterbehoud, geologie, onconventionele olie en gas en milieubehandeling, evenals het doen van relevante transacties en diensten.

Alle producten zijn geslaagd voor de certificeringen van ISO9001:2015 en API 5DP

Het productassortiment omvat alle boorgereedschappen voor grote exploratietoepassingen

Bedrijf kracht

Fabriek

Populaire categorieën